Wyszukaj

Jak szukać?»

winieta
Aktualnie jesteś: WideoPOMOCNIKI Gofin (strona główna)  »  Sporządzanie uproszczonego sprawozdania finansowego za 2016 r. przez ...

Sporządzanie uproszczonego sprawozdania finansowego za 2016 r. przez jednostki mikro

Szkolenie dotyczy problematyki związanej ze sporządzaniem uproszczonego sprawozdania finansowego przez jednostki mikro. Zaprezentowano w nim warunki, jakie należy spełnić, aby przyjąć status jednostki mikro, uproszczenia, z których można skorzystać, opracowując sprawozdanie oraz uproszczony wzór tego sprawozdania określony w załączniku nr 4 do ustawy o rachunkowości.
Aby uzyskać dostęp do serwisu WideoPOMOCNIKI Gofin:

(dla posiadających prenumeratę/abonament)

Zostań Prenumeratorem GOFINU

Dostęp do zasobów POMOCNIKÓW Księgowego PREMIUM (w tym WideoPOMOCNIKÓW Gofin) mają Prenumeratorzy Czasopism i Gazety Podatkowej w wersji papierowej w ramach bezpłatnego dostępu do Serwisów internetowych oraz abonenci Serwisów internetowych (płatnych).

Zamów prenumeratę lub abonament i zyskaj rzetelną oraz fachową pomoc z zakresu podatków, rachunkowości, ubezpieczeń i prawa pracy.
Zamów prenumeratę/abonament »
Dodano: 30.01.2017 r.
Kategoria: SZKOLENIA
Dział: Rachunkowość